Rajandran R Founder of Marketcalls and Co-Founder Algomojo. Full-Time Derivative Trader. Expert in Designing Trading Systems (Amibroker, Ninjatrader, Metatrader, Python, Pinescript). Trading the markets since 2006. Mentoring Traders on Trading System Designing, Market Profile, Orderflow and Trade Automation.

Shristi infrastructure-New update about the company

1 min read

I recently had an interaction with Shristi infrastructure management.Here is that Q&A telcon with them.

1)When wud the scrip relist?

Ans)WITHIN 15-20 DAYS OF 29-SEPT-07

2)Whats the base price price that has been fixed by the merchant banker?It got delisted at 90rs….so if u adjust it according to the share ratio it comes at 450,rite?

Ans)BASE PRICE AROUND Rs. 450,F.V. Rs.10 fully paid up shares

3)When is the tallest hotel of the country,the rajarhat one,that they are making,wud take customer?

Ans)IN 2 AND A HALF YEARS TIME AS THE CONSTRUCTION IS IN PROGRESS NOW.

4)Whats the update about the 500crs investment in Vietnam?

Ans)NO SUCH INVESTMENT IS MADE AS PER THE CO SECRETARY,Mr. Saptarshi Ganguly

 

5)What wud be their turnover and profits in 08?

Ans)ORDER BOOK OF AROUND Rs. 2700 CRS INCLUDING JVs SPVs,PROFITS EXPECTED TO BE ARND 6-7 TIMES OF THE CURRENT YEAR ENDED 31-03-2007 ALTHOUGH DIFFICULT TO SAY UNLESS COMPLETED BECOS WIP IS DIFFICULT TO INTERPRET.

6)Is it true that they have got some land banks outside Bengal?if yes ,whats the total land bank that they are possessing?

Ans)NO COMMENTS ON LAND BANK DEALS BECOS ERNST & YOUNG IS DOING THE VALUATION AND REPORTING ON COMPLETION ONLY WILL BE IN A POSITION TO DISCUSS THE FIGURES.

7)What is the present total order book or projects that the companys is having?i mean the total worth of them?what are the margins……?

Ans)TOTAL ORDER BOOK IS ABT 2700 CRS INCLUDING SPVS AND JVS IN VARIOUS STAGES OF COMPLETION MARGINS WILL BE HEALTHY ALTHOUGH DIFFICULT TO PREDICT AT THIS STAGE OF COMPLETION AS PER THE NATURE OF INFRASTRUCTURE PROJECTS.

8)What is the NAV of the company?

Ans)NAV CAN BE DISCLOSED ONLY AFETR E&Y COMPLETE THEIR STUDY AND SUBMIT THE REPORT.

9)What the shareholders can expect from the company in the coming years?Whats their vision……… ?

Ans)CO BELIEVES IN DREAMING AND MAKING IT A REALITY ..HOPEFUL TO DECLARE DIVIDENDS VERY SOON AND REWARD SHAREHOLDERS FOR THEIR FAITH AND TRUST.

 

Regards,
ARUN
I can be reached at arunanalyst@rediffmail.com

Rajandran R Founder of Marketcalls and Co-Founder Algomojo. Full-Time Derivative Trader. Expert in Designing Trading Systems (Amibroker, Ninjatrader, Metatrader, Python, Pinescript). Trading the markets since 2006. Mentoring Traders on Trading System Designing, Market Profile, Orderflow and Trade Automation.

GANN Shorter term update for Nifty as on 15…

  GANN Supports zone near 5005. More weakness below 5005 as next support near 4780. Avoid longs if nifty dips below 5005. Source: www.marketcalls.in
Rajandran R
5 sec read

Larsen and toubro update

  Trailing Stop Loss Update for Larsen and Tourbo   Cover Shorts and reverse the position if LT closes above 1665. Source: www.marketcalls.in
Rajandran R
6 sec read

JP Associates is getting Weaker

  1)Stock is showing massive MACD divergence 2)Price is currently below 13,34,55 EMA and these levels could act as a resistance in coming sessions. 3)Stop loss...
Rajandran R
12 sec read

Leave a Reply

Get Notifications, Alerts on Market Updates, Trading Tools, Automation & More